Preview Mode Links will not work in preview mode

Rohetund | Geenius.ee

Apr 27, 2023

Reisilaevad on nagu väiksed ujuvad linnad, aga need on linnadest palju efektiivsemad. Need on inseneriteaduse tippsaavutused. Kuid reisijad näevad ainult pealispinda. Mis on peidus nende uste taga, millele on kirjutatud “ainult meeskonnale”, seda reisija ei näe.

Järgnevas loos viin kuulaja nende uste taha,...


Apr 26, 2023

Kui Tervise Arengu Instituudi (TAI) neli töötajat Haapsallu jõuavad, varitsevad neid piiskopilinnuse ümbruses tuhanded puugid. Nad on valmis iga neist mööduva inimese külge klammerduma. Seekord on aga tegemist vandenõuga – puugid ise on ohvrid.

TAI puugikütidel on jalas kõrge säärega kummikud, pikad sokid...


Apr 21, 2023

Laupäevani kestval Maamessil on kohal ligi 450 ettevõtet, kellest suure osa tegevus on põllumajandusega seotud. Aga sugugi mitte ainult. See on nagu suur rahvapidu, kus näitavad end ka muude valdkondade firmad.

Rohegeeniuse toimetaja Ivar Soopan leidis Tartu messikeskusest üles Arbonicsi, Paultechi, BioAgri ja...


Apr 10, 2023

See on paik, kus lapsed saavad mobiiltelefoni kasutada kord päevas. Enamiku päevast on lapsed värskes õhus, õpivad putukaid, kalu, linde ja metsloomi tundma. Ehitavad onne, teevad lõket ja käivad kalal. Ka talvel. 

Rohegeeniuse toimetaja käis Läänemaal Silma Õpikojas, kus mõni linnalaps vahel isegi kardab...


Apr 8, 2023

Rohegeeniuse toimetaja Ivar Soopan kutsus stuudiosse kaks meest, kes teavad midagi, mida enamik inimesi ei tea. Nad teavad seda, kuidas tänavu suvel Tallinnas ja järgmisest aastast kogu Eestis peavad spordivõistluste, festivalide ja kontsertide korraldajad hakkama saama nii, et ei kasuta grammigi ühekordseid...